Hypnose is het leukste dat er is!

Over Saskia van Ringelsteijn

Mijn passie voor de hypnose heb ik ontdekt in 2016. Toen ik erover las, groeide de aantrekkingskracht voor hypnose zo snel. Toen wist ik: hier wil ik iets mee doen.

Van jongs af aan heb ik last gehad van trachotillomanie. Toen ik zelf kinderen kreeg, wilde ik daar erg graag van af, want ik wilde hen een ander voorbeeld geven. Maar hoe? Ik kwam in mijn zoektocht hypnose en hypnotherapie tegen. Ik heb een sessie gedaan en ik was overdonderd door het resultaat en wat het me opleverde. Er kwam zoveel rust in mijn hoofd en in mijn lichaam. Dit vond ik zo bijzonder dat ik dit wilde vak ook wilde leren. Want hoe mooi is het om een ander te kunnen helpen, zodat hij/zij ook zijn gewoontes en angsten opzij kan zetten.

In 2016 heb ik de opleiding allround hypnotherapeut gevolgd en ben ik mijn praktijk gestart. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had van hypnose wilde ik nog meer leren en heb ik meerdere cursussen en masterclasses gevolgd. Daarnaast werk ik ook als leerkracht in het basisonderwijs.

Ik ben ontzettend enthousiast over hypnose en hypnotherapie omdat je vaak snel resultaten ziet en het een heel positief proces is. Voor veel mensen lijkt hypnose iets “zweverigs”, toch is dit niet zo, hypnose is wetenschappelijk bewezen. Tijdens het intakegesprek bespreken we heel rustig wat het probleem is, waar je tegen aan loopt. En we bespreken het belangrijkste: wat wil je wel? Hoe zou je je willen voelen, hoe wil je je leven leiden?

Ik neem uitgebreid de tijd voor je om naar je te luisteren en alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Volg mij op Social Media:

Allround hypnosetherapeut

Tijdens deze opleiding worden veel verschillende technieken behandeld om iemand in hypnose te brengen en de klachten te behandelen.

diploma behaald in 2016

Kinderhypnose

Hierbij wordt specifieke technieken geleerd die je kunt inzetten bij kinderen tot ongeveer 12 jaar.

gevolgd in 2017

Energetic regression

Regressie inzetten op een energetische wijze.

gevolgd in 2018

Virtuele maagband

Een masterclass waarbij je leert een virtuele maagband te plaatsen en het hele traject wat daar verder bij hoort.

gevolgd in 2018

Zelfhypnose

Jezelf in hypnose leren brengen.

gevolgd in 2019.

Deeltherapie

Korte cursus waarbij je leert kijken naar alle delen die in een mens aanwezig zijn en weer met elkaar laat communiceren.

gevolgd in 2019

Opleiding familieopstellinegn

Opleiding voor het werken met familieopstellingen bij IVSW. gevolgd in 2021-2022

Hoe klanten mij ervaren

Ik heb Saskia ervaren als een vriendelijk en enthousiast. Toen ik binnen kwam voor de eerste sessie, stelde ze mij meteen op mijn gemak. Ze nam rustig de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Dit maakte dat ik me prettig voelde en ook mij durfde open te stellen.

Michelle

45 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?