Hypnotherapie Haarlemmermeer

Ontdek alles over hypnotherapie in de Haarlemmermeer en boek een afspraak.

Hypnotherapie Haarlemmermeer

Mijn naam is Saskia van Ringelesteijn en sinds 2016 werk ik als hypnotherapeut. Toen ik in aanraking kwam met hypnose merkte ik op dat ik daar zo ontzettend enthousiast van werd, dat ik daar mijn werk van wilde maken. Ik vind het geweldig om mensen op een positieve manier van hun klacht af te helpen. “Van hypnose ga ik kwispelen!” heb ik wel eens geroepen, maar zo voelt het ook echt!

Waarom hypnotherapie zo goed werkt, is omdat je in het onderbewustzijn van mensen gaat werken. Daardoor kunnen er vaak blijvende veranderingen optreden waardoor je minder last van je klacht bent, of zelfs wel helemaal er vanaf komt.

Hypnose voelt echt als een beleving en je bent van harte welkom om deze beleving ook echt te ervaren!

 

Hypnotherapie Haarlemmermeer

Hoewel ik erg sceptisch was over hypnose, heeft het me enorm geholpen. Saskia heeft een duidelijke uitleg gegeven over wat er zou gaan gebeuren. Ik kwam in een heerlijke ontspanning terecht en mijn angst voor spinnen is vrijwel verdwenen.

Sylvia, 45 jaar

Voor het stoppen met roken had ik tevergeefs al een aantal pogingen gedaan. Met de hypnotherapie is het me wel gelukt. Ik ben nu een tevreden niet-roker!

Roel, 54

Hypnotherapie

Hypnose is een vorm van trance. Dit klinkt ontzettend spannend, maar in de praktijk blijkt dit helemaal niet zo te zijn. Hypnose is een staat waarin je (meestal) zeer ontspannen bent en geest heel geconcentreerd is. In deze staat is het mogelijk om bij het onderbewustzijn te komen. Van alles wat we doen en denken komt ongeveer 95% van het onderbewustzijn. Hierbij kun je denken aan je gevoel, je emoties, je lange termijn geheugen en je gewoontes.

Wanneer een probleem ontstaat, is het mogelijk om hieraan te werken met hypnose in het onderbewustzijn. Je geest staat open voor suggesties die voor jou heel logisch zijn. In het intakegesprek bespreken we dit dan ook uitgebreid. Wanneer de voor jou logische suggesties worden verteld aan het onderbewustzijn, kan dit deel zich herprogrammeren. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe gevoelens en gewoontes op te pakken.

Er zijn ontzettend veel klachten die je kunt aanpakken met hypnotherapie. Denk maar aan stoppen met roken, afvallen, nagelbijten, zelfvertrouwen opbouwen, angst voor spinnen of vliegangst. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden.

Op verschillende manieren kun je hypnose inzetten. Zo is het mogelijke om in 1 krachtsessie te stoppen met roken. Ook is er een traject om af te vallen, dit is het traject van de virtuele maagband. Maar ook sessies waarbij je met deelpersonen werkt, innerlijke kindwerk doet, of een universele sessie waarbij grote levensvragen gesteld kunnen worden kan met hypnotherapie in de Haarlemmermeer.

Prijzen hypnotherapie Haarlemmermeer

SvRHypnose

Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen, Noord-Holland 2141 AK
Nederland
Telefoon: 0617470563
URL: https://svrhypnose.nl/
Prijsindicatie: $
Maandag19:00 - 22:00
Dinsdag19:00 - 22:00
Woensdag19:00 - 22:00
Donderdag9:00 - 12:00
Vrijdag9:00 - 12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Hypnotherapie Haarlemmermeer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor hypnotherapie in de Haarlemmermeer.

2 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.