Afvallen door middel van de virtuele maagband

Bevrijd jezelf van belemmeringen en negatieve overtuigingen

Wil je afvallen maar lukt dat steeds niet?

Neem je je iedere keer weer opnieuw voor om nu wel dat dieet vol te houden?

Heb je door je overgewicht weinig zelfvertrouwen?

Voel je je minder fit en heb je minder conditie dan je zou willen?

Vind je het moeilijk om een goed gewicht te behouden?

Afvallen en een gezond lichaam door de virtuele maagband

Wat zou jij doen als je de keuze had? Zou je dan willen afvallen op een manier waarbij eten niet de hoofdrol speelt?
Als je een fit en vitaal lichaam hebt, kun je makkelijker alle dagelijkse dingen doen. Zonder bijvoorbeeld buiten adem te zijn.
Stel je voor dat je in de supermarkt staat en je gewoon alle verleiding kunt weerstaan. Dat je daardoor betere keuzes maakt en daardoor ook geniet van alle maaltijden die je eet.
En hoe fijn is het als je alle kleding die in je kast ligt, gewoon past. Dat je weet hoe leuk alles staat en dat je ook overal waar je wilt, kunt winkelen.
Is het niet geweldig wanneer jij je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet en over wie je bent. Dit ligt binnen handbereik wanneer je ervoor kiest met hypnose aan de gang te gaan en gaat afvallen met een virtuele maagband.

 

“Het is mijn missie om mensen die kampen met overgewicht, te helpen afvallen met hypnose zodat zij de controle kunnen terug nemen over hun eetpatroon, hun gedachten over eten en hun zelfvertrouwen kunnen bijstellen”

Ik help je de controle weer terug te krijgen

Het gevoel de baas te zijn over je eigen handelingen en gedachten, dit lijkt soms iets ongrijpbaars, toch is dit zeer zeker wel mogelijk. Wat vaak blijkt is dat het rust geeft.

Ook ik was de controle kwijt een aantal jaren geleden. Hypnose kwam op mijn pad en hielp mij zo goed dat ik ook andere mensen hiermee wilde helpen. Een veel gestelde vraag was: “Ik wil zo graag afvallen, kun jij me helpen?”  Daarop volgend heb ik de cursus hypnotische maagband gevolgd. Sindsdien heb ik vele mensen kunnen helpen naar een gezonder gewicht en meer rust in het hoofd. 

Ook jij kunt afvallen en een gezonder gewicht bereiken met meer rust in je hoofd!

N

gezond en fit gevoel

Je voelt je goed en energiek omdat je gezonder en fitter bent. Dit geeft een groot positief effect op hoe je in het leven staat. 

N

kleding die weer past

Doordat je afvalt, zul je merken dat ook je kleding (weer) beter past. Hoe fijn is het om dat ene kledingstuk weer aan te kunnen.

N

meer zelfvertrouwen

Het vertrouwen in jezelf groeit. Niet alleen vanwege het afvallen, maar ook omdat je weet en begrijpt dat je het waard bent, te zijn wie je bent.

Ervaringen van mijn cliënten

 

Na het bouwen en baren van 3 kinderen wou ik graag mn eigen lichaam weer terug. Maar ik kon de knop niet vinden. Ik was gewoon te moe, te zwaar en was er echt van overtuigt dat ik geen tijd had om te sporten. Toen ontmoette ik Saskia. Ze vertelde me over haar werk en dat ze daar anderen mee helpt. Ik dacht wat heb ik te verliezen. Ik was echt wanhopig en stond open voor alles.

Door goed te luisteren naar Saskia ben ik gezond gaan leven. Het hardloopschema van de hartstichting heb ik gekozen als sport. Ze heeft mij in laten zien wat ik echt wil! En dat ik dat kan! Door dit te visualiseren is het me gelukt. Ze heeft mijn mindset veranderd, mijn ongezonde gewoontes heb ik daardoor afgeleerd. Dit uiteraard icm mijn gezin. Want ik heb mezelf vaak op nr 1 gezet, ik ben 3 x per week gaan lopen/hardlopen. Ook als het heel druk was of het ontzettend hard regende. Nu ben ik fitter en leuker voor mn gezin! Bedankt Saskia!

Danela

Een druk leven en weinig oog voor mezelf. Dat veroorzaakte voor een groot deel mijn overgewicht. Ik had al zo vaak een dieet uitgeprobeerd. Ik was er bijna van overtuigd dat ik maar moest accepteren hoe ik eruit zag. Ik kwam uiteindelijk toch bij Saskia terecht. Na 3 sessies was ik al 11 kilo kwijt. Ik heb nu echt het vertrouwen dat ik verder kan en dat ik deze leeftstijl vol kan houden zonder dat het me te veel moeite kost.

Mirjam

Hypnose is een krachtige manier om veranderingen te maken

Veel mensen vinden het behoorlijk spannend om de eerste keer in hypnose te gaan. Aan het begrip hypnose hangen ook veel vooroordelen. Wanneer je bij mij een sessie doet, hebben we eerst een uitgebreid intakegesprek. Ik leg je duidelijk uit wat hypnose is, hoe het voelt en wat het doet. In alle rust beantwoord ik alle vragen die je hebt. We bespreken wat jouw valkuilen zijn en je wilt bereiken. Hypnose is vooral heerlijk ontspannend, leuk en echt een cadeau aan jezelf.

Een leven met een slanker, gezonder lichaam en vol zelfvertrouwen ligt binnen handbereik

Laten we samen kijken welk traject goed bij jou past.

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

Het gevoel dat veel mensen tijdens een hypnose ervaren, is een diepe ontspanning. Daarnaast merk je dat je een grote concentratie hebt. 

Ga ik slapen, ben ik er wel bij?

Je gaat zeker niet slapen tijdens een hypnosesessie. Je brein wordt zelfs heel hard aan het werk gezet. Je zult wel een keer het woord “slaap” horen. Dit heeft te maken met je bewustzijn en je onderbewustzijn begrijpen dat je heel rustig en stil met je ogen dicht ligt. 

Kan iedereen in hypnose gaan?

Eigenlijk kan iedereen in hypnose (denk maar aan het stuk dat je met de auto rijdt, veilig aankomt op plaats van bestemming, maar de rit kun je je niet helemaal meer herinneren) 

Sommige mensen vinden het echter zo spannend, of zijn zo met hun klacht bezig dat het niet lukt. Wanneer je je verbeelding kunt gebruiken en luistert naar wat wordt verteld, dan lukt het zeker.

Wordt de hypnosesessie vergoed door de verzekering?

Wanneer je bij mij komt voor een hypnosesessie wordt deze NIET vergoed door de verzekering.

Waarom afvallen door middel van een virtuele maagband?

Wanneer je wilt afvallen is het vaak moeilijk om een dieet vol te houden. De maagverkleining die in het ziekenhuis wordt gedaan is voor veel mensen een laatste redmiddel. Nu is een virtuele maagband natuurlijk anders dan een echte maagband/ maagverkleining. Het voordeel van een virtuele maagband  is dat er geen echte operatie wordt gedaan. Dus geen narcose, geen hechtingen, geen complicaties, geen wonden die moeten helen.

 Afvallen heeft niet alleen te maken met een dieet of minder eten. Het heeft te maken met mindset en een andere kijk op jezelf. Dat is waar hypnose heel goed op in te zetten is. Omdat hypnose vooral in het onderbewustzijn werkt, kun je daar werken aan de gewoonten die aan het overeten vast zitten.

Blijf je de controle over jezelf houden?

Jazeker! Jij bent altijd in controle over wat je doet, zegt en wilt. Als jij wilt dat het gebeurt, dan gebeurt het ook.

Kun je in een hypnose blijven "hangen"?

Nee, dat is werkelijk onmogelijk. 

Mensen zijn heel vaak en elke dag in hypnose. Dit is iets wat je niet merkt. Maar bedenk maar eens het volgende: je zit in de auto, je rijdt naar je werk en ineens ben je er al. Je weet best dat je de weg gereden hebt, maar eigenlijk herinner je je niet alles van de rit. Dát is hypnose. Weliswaar een lichte vorm, maar zeker wel aanwezig. Wanneer iemand naar je had getoeterd, dan was je meteen uit hypnose gegaan en had je even terug gezwaaid. De hypnose die we oproepen tijdens een sessie is in issentie hetzelfde. 

Hoe lang duurt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we altijd een gesprek. Wanneer het de eerste afspraak is, dan hebben we een uitgebreid intake gesprek. Kom je voor een vervolgafspraak dan praten we over hoe het gegaan is sinds de vorige afspraak en hoe het met je gaat.

De duur van de sessie zelf is gemiddeld genomen een half uur tot drie kwartier.

Hoe snel merk je resultaat en hoe lang blijven de resultaten aanhouden?

Wanneer je de resultaten gaat bemerken is natuurlijk per persoon wisselend. De meeste mensen zijn in twee categoriën in te delen: de eerste groep merkt meteen waaraan gewerkt heeft en vraagt zich af waar hij/zij ooit last van heeft gehad. De tweede groep bemerkt dat de resultaten langzaam naar voren komen en dat het steeds sterker wordt.

De behaalde resultaat is in de meeste gevallen blijvend.

Laat de overtollige kilo's achter je en ga je leven leiden zoals jij het wilt.

Wil jij het traject van afvallen aangaan? Je mag altijd vrijblijvend mailen of bellen voor meer informatie.