Simpel en makkelijk stoppen met roken

Wil je niet meer verslaafd zijn en afhankelijk van sigatetten?

Wil je wel stoppen met roken, maar het lukt steeds maar niet?

Word je zenuwachtig als je je sigaretten en aansteker niet in de buurt hebt?

Hoest je steeds vaker en merk je dat je conditie niet meer zo goed is?

Heb je het wel gehad met de pleisters en champix?

Leven als een niet-roker

Als roker zou het zomaar kunnen zijn dat je al meerdere keren hebt willen stoppen met roken. En als je stopt met roken, dat wordt je  een ex-roker. Je weet precies hoelang je al gestopt bent. Elke dag opnieuw moet je hard werken om “gestopt” te blijven en daardoor blijf je eigenlijk in je hoofd nog steeds bezig met roken. De gewoonte van het roken blijft je achtervolgen.

Iemand die nog nooit gerookt heeft, zal die drang naar roken en sigaretten helemaal niet voelen. En hoe mooi zou het zijn wanneer je dat ook zou kunnen bereiken. Wat een rust geeft het je wanneer je helemaal niet meer met roken en sigaretten hoeft bezig te zijn.

 

“Het is mijn missie om mensen die willen stoppen met roken, te helpen zodat zij de controle kunnen terug nemen over hun gedachten en gewoonten”

Ik help je de controle weer terug te krijgen

Het gevoel de baas te zijn over je eigen handelingen en gedachten, dit lijkt soms iets ongrijpbaars, toch is dit zeer zeker wel mogelijk. Wat vaak blijkt is dat het rust geeft.

Ook ik was de controle kwijt een aantal jaren geleden. Hypnose kwam op mijn pad en hielp mij zo goed dat ik ook andere mensen hiermee wilde helpen. Hypnose blijkt heel goed te werken voor mensen die willen stoppen met roken. Ik heb sinds 2016 dan ook al veel mensen succesvol geholpen om een niet-roker te zijn en te blijven. 

Wat een rust, wanneer je niet meer bezig hoeft te zijn met sigaretten en aanstekers.

Ook jij kunt stoppen met roken en een niet-roker zijn!

N

Niet meer in je eentje buiten staan

Tijdens je pauze of een etentje in een restaurant hoef je niet meer in je eentje buiten te staan om even snel een sigaretje te roken

N

Gezonder leven

Wanneer je stopt met roken, zul je heel snel de positieve gevolgen aan je lichaam merken. Zo zullen bijvoorbeeld je smaak en conditie heel snel verbeteren.

N

Rust

Hoe fijn is het, als je niet meer de drang voelt om te controleren of je wel sigaretten bij je hebt, of om te plannen wanneer je weer pauze hebt om te roken. De sigaret bepaalt niet meer, maar jijzelf!

Ervaringen van mijn cliënten

Mijn leven lang heb ik al gerookt. Ik kom uit de tijd dat met verjaardagen de sigaretten in glaasjes op tafel stonden. Vanwege mijn gezondheid werd het belangrijk om te stoppen met roken. Saskia heeft mij in één sessie geholpen hiermee. Ik ben nog steeds verbaasd, maar het is heel gemakkelijk gegaan. Ik vind het echt een aanrader!

Wilco, 53 jaar

Functie

 De laatste tijd merkte ik steeds meer dat ik in mijn eentje buiten stond te roken. Ik heb mezelf afgevraagd waarom ik dat eigenlijk nog wilde. Ik wilde graag rust creeëren in mijn hoofd door een sigaret op te steken, maar ik merkte op dat het probleem helemaal niet verdween wanneer mijn sigaret op was. Tijd om te stoppen dus. Hypnose vond ik echt een ervaring. En de inverstering had ik er zo uit! 

Hanna, 42 jaar

Hypnose is een krachtige manier om veranderingen te maken

Veel mensen vinden het behoorlijk spannend om de eerste keer in hypnose te gaan. Aan het begrip hypnose hangen ook veel vooroordelen. Wanneer je bij mij een sessie doet, hebben we eerst een heel uitgebreid intakegesprek. Ik leg je heel duidelijk uit wat hypnose is, hoe het voelt en wat het doet. In alle rust beantwoord ik alle vragen die je hebt. We bespreken wat jouw valkuilen zijn en je wilt bereiken. Hypnose is vooral heerlijk ontspannend, leuk en echt een cadeau aan jezelf.

Een leven als niet-roker ligt binnen handbereik

Neem contact met met op voor een afspraak

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

Het gevoel dat veel mensen tijdens een hypnose ervaren, is een diepe ontspanning. Daarnaast merk je dat je een grote concentratie hebt. 

Ga ik slapen, ben ik er wel bij?

Je gaat zeker niet slapen tijdens een hypnosesessie. Je brein wordt zelfs heel hard aan het werk gezet. Je zult wel een keer het woord “slaap” horen. Dit heeft te maken met je bewustzijn en je onderbewustzijn begrijpen dat je heel rustig en stil met je ogen dicht ligt. 

Kan iedereen in hypnose gaan?

Eigenlijk kan iedereen in hypnose (denk maar aan het stuk dat je met de auto rijdt, veilig aankomt op plaats van bestemming, maar de rit kun je je niet helemaal meer herinneren) 

Sommige mensen vinden het echter zo spannend, of zijn zo met hun klacht bezig dat het niet lukt. Wanneer je je verbeelding kunt gebruiken en luistert naar wat wordt verteld, dan lukt het zeker.

Wordt de hypnosesessie vergoed door de verzekering?

Wanneer je bij mij komt voor een hypnosesessie wordt deze NIET vergoed door de verzekering.

Blijf je de controle over jezelf houden?

Jazeker! Jij bent altijd in controle over wat je doet, zegt en wilt. Als jij wilt dat het gebeurt, dan gebeurt het ook.

Kun je in een hypnose blijven "hangen"?

Nee, dat is werkelijk onmogelijk. 

Mensen zijn heel vaak en elke dag in hypnose. Dit is iets wat je niet merkt. Maar bedenk maar eens het volgende: je zit in de auto, je rijdt naar je werk en ineens ben je er al. Je weet best dat je de weg gereden hebt, maar eigenlijk herinner je je niet alles van de rit. Dát is hypnose. Weliswaar een lichte vorm, maar zeker wel aanwezig. Wanneer iemand naar je had getoeterd, dan was je meteen uit hypnose gegaan en had je even terug gezwaaid. De hypnose die we oproepen tijdens een sessie is in issentie hetzelfde. 

Hoe lang duurt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we altijd een gesprek. Wanneer het de eerste afspraak is, dan hebben we een uitgebreid intake gesprek. Kom je voor een vervolgafspraak dan praten we over hoe het gegaan is sinds de vorige afspraak en hoe het met je gaat.

De duur van de sessie zelf is gemiddeld genomen een half uur tot drie kwartier.

Hoe snel merk je resultaat en hoe lang blijven de resultaten aanhouden?

Wanneer je de resultaten gaat bemerken is natuurlijk per persoon wisselend. De meeste mensen zijn in twee categoriën in te delen: de eerste groep merkt meteen waaraan gewerkt heeft en vraagt zich af waar hij/zij ooit last van heeft gehad. De tweede groep bemerkt dat de resultaten langzaam naar voren komen en dat het steeds sterker wordt.

De behaalde resultaat is in de meeste gevallen blijvend.

Ervaringen van mijn klanten

Ik wilde stoppen met roken. Ik had al een aantal pogingen gedaan met pillen en pleisters. Toch werkte het niet zoals ik wilde want steeds viel ik terug in mijn oude gewoonte, of te wel, ik begon steeds weer opnieuw met roken. Bij Saskia heb ik één sessie gedaan en nu ben ik een niet-roker. In het begin had ik het soms nog lastig, maar ik kon wel veel makkelijker doorzetten om het vol te houden. Nu, een paar maanden later, denk ik eigenlijk nooit meer aan roken.

Maarten

Het roken was ik zat, ik was het zat om verslaafd te zijn. Een sigaret die de baas is, dat wilde ik niet meer. Ik ben bij voor een hypnosesessie bij Saskia geweest. In één keer gelukt. Helemaal goed. Ik ben later nog een keer geweest voor een andere klacht. Ook verholpen. Bedankt Saskia

Thomas. 63

Laat de sigaretten vanaf nu gemakkelijk staan!

Je mag altijd vrijblijvend mailen of bellen voor meer informatie.