Hypnose bevrijdt je van belemmeringen en negatieve overtuigingen

Wil je van een gewoonte af, maar weet je niet hoe?

Vermijd je dingen die je wel graag zou willen doen?

Heb je je weinig zelfvertrouwen?

Voel je je angstig?

Bijt je op je nagels?

Vrij van angsten en/of gewoontes

Als je last van een angst hebt, kan dat heel erg door werken in je dagelijks leven. Je merkt dat je zaken gaat vermijden. Dit kan van alles zijn. Denk maar aan vliegen. Doe je dat graag of ga je liever met de auto op vakantie? Een ander voorbeeld: je rijdt graag paard, maar sinds je gevallen bent, durf je  eigenlijk niet meer te rijden.

Ook kan het zijn dat je een gewoonte hebt waar je vanaf wilt. Je kunt denken aan nagelbijten, haren uit je hoofd trekken (trichotillomanie), pulken of krabben aan je huid. Zo zijn er heel veel kleine gewoontes, waar je vanaf zou kunnen. Hoe prettig is het wanneer je niet meer de drang voelt om te doen wat je altijd al deed. Heerlijk genieten van de rust die er ineens is.

 

Maar er kan nog veel meer met hypnose.

Soms zit je met vragen of loop je er tegen aan dat je in een patroon zit dat je graag zou willen doorbreken. Dan zijn er verschillende technieken die ingezet kunnen worden. Zo is het mogelijk om een universele sessie te doen. Dit is een sessie waarbij je contact maakt met je hogere zelf. Bij deze sessie komen vaak prachtige resultaten naar voren. 

Ook is het mogelijk om zelfhypnose te leren en toe te passen. Tijdens de sessie leer ik je hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Wanneer je dit onder de knie hebt, kun je een hele korte hypnosesessie inzetten voor jezelf waarbij je kunt opladen en positief je dag kunt vervolgen. Je kunt ook je immuunsysteem een boost geven.

 

“Het is mijn missie om mensen te helpen met hypnose zodat zij de controle kunnen terug nemen over hun leefpatroon, hun gedachten  en zelfvertrouwen kunnen bijstellen”

Ik help je de controle weer terug te krijgen

Het gevoel de baas te zijn over je eigen handelingen en gedachten, dit lijkt soms iets ongrijpbaars, toch is dit zeer zeker wel mogelijk. Wat vaak blijkt is dat het rust geeft.

Ook ik was de controle kwijt een aantal jaren geleden. Hypnose kwam op mijn pad en hielp mij zo goed dat ik ook andere mensen hiermee wilde helpen. Een veel gestelde vraag was: “Ik wil zo graag afvallen, kun jij me helpen?”  Daarop volgend heb ik de cursus hypnotische maagband gevolgd. Sindsdien heb ik vele mensen kunnen helpen naar een gezonder gewicht en meer rust in het hoofd. 

N

allergie / hooikoorts vrij zijn

Kunnen genieten van het mooie weer zonder tranende ogen en snotterende neus.

N

controle hebben over doen en denken

Doordat je controle hebt over wat je doet en denkt, kun je gewoontes die je niet meer wilt, achter je laten.

N

meer zelfvertrouwen

Alles kunnen doen wat je wilt doen. Je leven leiden zonder angst of fobieën. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Ervaringen van mijn cliënten

Voor mijn gevoel zat jij de eerste paar dagen op mijn schouder tegen me aan te praten.

Het meest gekke wat ik merkte is dat ik niet iedere keer in een openbare ruimte naar een toilet gegaan ben (om een voorbeeld te noemen, bij de benzine pomp of bij de IKEA), en ik heb een auto rit gemaakt met een totale vreemde (gekke situatie, maar dat terzijde) en dit ging prima!
Het gekke is dat ik minder bezig ben met het moeten plassen, ook b.v. in de supermarkt o.i.d.
Kortom, voor nu…een enorme verandering en meer rust in mijn hoofd.

Lisa, 33 jaar

Als kind heb ik altijd eczeem gehad. Dit is op een gegeven moment over gegaan, maar het jeukende gevoel bleef. Ik ben bij Saskia geweest, en na de hypnose sessie heb ik geen gevoel meer gehad om te krabben. Dit maakte dat mijn huid rustiger werd en de jeuk helemaal verdween.

Ik ben heel blij dat ik geweest ben!

Jos, 22 jaar

Hypnose is een krachtige manier om veranderingen te maken

Veel mensen vinden het behoorlijk spannend om de eerste keer in hypnose te gaan. Aan het begrip hypnose hangen ook veel vooroordelen. Wanneer je bij mij een sessie doet, hebben we eerst een heel uitgebreid intakegesprek. Ik leg je heel duidelijk uit wat hypnose is, hoe het voelt en wat het doet. In alle rust beantwoord ik alle vragen die je hebt. We bespreken wat jouw valkuilen zijn en je wilt bereiken. Hypnose is vooral heerlijk ontspannend, leuk en echt een cadeau aan jezelf.

Een leven vrij van belemmeringen en vol zelfvertrouwen ligt binnen handbereik

Laten we samen kijken welk traject goed bij jou past.

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

Het gevoel dat veel mensen tijdens een hypnose ervaren, is een diepe ontspanning. Daarnaast merk je dat je een grote concentratie hebt. 

Ga ik slapen, ben ik er wel bij?

Je gaat zeker niet slapen tijdens een hypnosesessie. Je brein wordt zelfs heel hard aan het werk gezet. Je zult wel een keer het woord “slaap” horen. Dit heeft te maken met je bewustzijn en je onderbewustzijn begrijpen dat je heel rustig en stil met je ogen dicht ligt. 

Kan iedereen in hypnose gaan?

Eigenlijk kan iedereen in hypnose (denk maar aan het stuk dat je met de auto rijdt, veilig aankomt op plaats van bestemming, maar de rit kun je je niet helemaal meer herinneren) 

Sommige mensen vinden het echter zo spannend, of zijn zo met hun klacht bezig dat het niet lukt. Wanneer je je verbeelding kunt gebruiken en luistert naar wat wordt verteld, dan lukt het zeker.

Wordt de hypnosesessie vergoed door de verzekering?

Wanneer je bij mij komt voor een hypnosesessie wordt deze NIET vergoed door de verzekering.

Blijf je de controle over jezelf houden?

Jazeker! Jij bent altijd in controle over wat je doet, zegt en wilt. Als jij wilt dat het gebeurt, dan gebeurt het ook.

Kun je in een hypnose blijven "hangen"?

Nee, dat is werkelijk onmogelijk. 

Mensen zijn heel vaak en elke dag in hypnose. Dit is iets wat je niet merkt. Maar bedenk maar eens het volgende: je zit in de auto, je rijdt naar je werk en ineens ben je er al. Je weet best dat je de weg gereden hebt, maar eigenlijk herinner je je niet alles van de rit. Dát is hypnose. Weliswaar een lichte vorm, maar zeker wel aanwezig. Wanneer iemand naar je had getoeterd, dan was je meteen uit hypnose gegaan en had je even terug gezwaaid. De hypnose die we oproepen tijdens een sessie is in issentie hetzelfde. 

Hoe lang duurt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we altijd een gesprek. Wanneer het de eerste afspraak is, dan hebben we een uitgebreid intake gesprek. Kom je voor een vervolgafspraak dan praten we over hoe het gegaan is sinds de vorige afspraak en hoe het met je gaat.

De duur van de sessie zelf is gemiddeld genomen een half uur tot drie kwartier.

Hoe snel merk je resultaat en hoe lang blijven de resultaten aanhouden?

Wanneer je de resultaten gaat bemerken is natuurlijk per persoon wisselend. De meeste mensen zijn in twee categoriën in te delen: de eerste groep merkt meteen waaraan gewerkt heeft en vraagt zich af waar hij/zij ooit last van heeft gehad. De tweede groep bemerkt dat de resultaten langzaam naar voren komen en dat het steeds sterker wordt.

De behaalde resultaat is in de meeste gevallen blijvend.