Bevrijd zijn van belemmeringen en negatieve overtuigingen

Heb je moeite om op jouw gewenste gewicht te blijven?

Neem je je iedere keer weer opnieuw voor om nu wel dat dieet vol te houden?

Heb je door je overgewicht weinig zelfvertrouwen?

Voel je je minder fit en heb je minder conditie dan je zou willen?

Een slank en gezond lichaam

Het mooie aan het leven is dat alles wat jij zou willen, je ook zelf kunt doen. Jij kunt altijd kiezen. Wat zou jij doen als je de keuze had?
Zou je dan niet graag een fit en vitaal lichaam hebben waarmee je alle dagelijkse bezigheden kunt doen, zonder buiten adem te zijn of pijn te hebben?
Stel je voor dat je in de supermarkt staat en weet wat gezond voedsel is, dat je de juiste keuzes maakt en daardoor ook geniet van alle maaltijden die je eet.
En hoe fijn zou het zijn dat je alle kleding die in je kast ligt, gewoon past. Dat je weet hoe leuk alles staat en dat je ook overal waar je wilt kunt winkelen.
Is het niet geweldig wanneer jij je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet en over wie je bent. Dit ligt binnenhandbereik wanneer je ervoor kiest met hypnose aan de gang te gaan.

 

“Het is mijn missie om mensen die kampen met overgewicht, te helpen afvallen met hypnose zodat zij de controle kunnen terug nemen over hun eetpatroon, hun gedachten over eten en hun zelfvertrouwen kunnen bijstellen”

Ik help je de controle weer terug te krijgen

Het gevoel de baas te zijn over je eigen handelingen en gedachten, dit lijkt soms iets ongrijpbaars, toch is dit zeer zeker wel mogelijk. Wat vaak blijkt is dat het rust geeft.

Ook ik was de controle kwijt een aantal jaren geleden. Hypnose kwam op mijn pad en hielp mij zo goed dat ik ook andere mensen hiermee wilde helpen. Een veel gestelde vraag was: “Ik wil zo graag afvallen, kun jij me helpen?”  Daarop volgend heb ik de cursus hypnotische maagband gevolgd. Sindsdien heb ik vele mensen kunnen helpen naar een gezonder gewicht en meer rust in het hoofd. 

Ook jij kunt een gezonder gewicht bereiken met meer rust in je hoofd!

N

gezond en fit gevoel

Je voelt je goed en energiek omdat je gezonder en fitter bent. Dit geeft een groot positief effect op hoe je in het leven staat. 

N

kleding die weer past

Doordat je gewicht verliest, zul je merken dat ook je kleding (weer) beter past. Hoe fijn is het om dat ene kledingstuk weer aan te kunnen. 

N

meer zelfvertrouwen

Het vertrouwen in jezelf groeit. Niet alleen vanwege het gewichtsverlies, maar ook omdat je weet en begrijpt dat je het waard bent, te zijn wie je bent.

Ervaringen van mijn cliënten

In mijn baan moet ik vaak voor grote groepen spreken. Dit kon ik op zich wel, maar ik was ontzettend zenuwachtig van te voren. Ik had constant het gevoel aan het begin van mijn speech, dat ik onsamenhangend alles vertelde, terwijl ik mijn toespraak goed had voorbereid. Sinds ik bij Saskia ben geweest, voel ik mij een stuk rustiger voordat ik begin en ook tijdens mijn verhaal heb ik het gevoel meer in controle te zijn. Ik ben erg blij met hoe Saskia mij geholpen heeft.

André

43

Britt

Hypnose is een krachtige manier om veranderingen te maken

Veel mensen vinden het behoorlijk spannend om de eerste keer in hypnose te gaan. Aan het begrip hypnose hangen ook veel vooroordelen. Wanneer je bij mij een sessie doet, hebben we eerst een heel uitgebreid intakegesprek. Ik leg je heel duidelijk uit wat hypnose is, hoe het voelt en wat het doet. In alle rust beantwoord ik alle vragen die je hebt. We bespreken wat jouw valkuilen zijn en je wilt bereiken. Hypnose is vooral heerlijk ontspannend, leuk en echt een cadeau aan jezelf.

Een leven met een slanker, gezonder lichaam en vol zelfvertrouwen ligt binnen handbereik

Laten we samen kijken welk traject goed bij jou past.

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

Het gevoel dat veel mensen tijdens een hypnose ervaren, is een diepe ontspanning. Daarnaast merk je dat je een grote concentratie hebt. 

Ga ik slapen, ben ik er wel bij?

Je gaat zeker niet slapen tijdens een hypnosesessie. Je brein wordt zelfs heel hard aan het werk gezet. Je zult wel een keer het woord “slaap” horen. Dit heeft te maken met je bewustzijn en je onderbewustzijn begrijpen dat je heel rustig en stil met je ogen dicht ligt. 

Kan iedereen in hypnose gaan?

Eigenlijk kan iedereen in hypnose (denk maar aan het stuk dat je met de auto rijdt, veilig aankomt op plaats van bestemming, maar de rit kun je je niet helemaal meer herinneren) 

Sommige mensen vinden het echter zo spannend, of zijn zo met hun klacht bezig dat het niet lukt. Wanneer je je verbeelding kunt gebruiken en luistert naar wat wordt verteld, dan lukt het zeker.

Wordt de hypnosesessie vergoed door de verzekering?

Wanneer je bij mij komt voor een hypnosesessie wordt deze NIET vergoed door de verzekering.

Blijf je de controle over jezelf houden?

Jazeker! Jij bent altijd in controle over wat je doet, zegt en wilt. Als jij wilt dat het gebeurt, dan gebeurt het ook.

Kun je in een hypnose blijven "hangen"?

Nee, dat is werkelijk onmogelijk. 

Mensen zijn heel vaak en elke dag in hypnose. Dit is iets wat je niet merkt. Maar bedenk maar eens het volgende: je zit in de auto, je rijdt naar je werk en ineens ben je er al. Je weet best dat je de weg gereden hebt, maar eigenlijk herinner je je niet alles van de rit. Dát is hypnose. Weliswaar een lichte vorm, maar zeker wel aanwezig. Wanneer iemand naar je had getoeterd, dan was je meteen uit hypnose gegaan en had je even terug gezwaaid. De hypnose die we oproepen tijdens een sessie is in issentie hetzelfde. 

Hoe lang duurt een sessie?

Voorafgaand aan de sessie hebben we altijd een gesprek. Wanneer het de eerste afspraak is, dan hebben we een uitgebreid intake gesprek. Kom je voor een vervolgafspraak dan praten we over hoe het gegaan is sinds de vorige afspraak en hoe het met je gaat.

De duur van de sessie zelf is gemiddeld genomen een half uur tot drie kwartier.

Hoe snel merk je resultaat en hoe lang blijven de resultaten aanhouden?

Wanneer je de resultaten gaat bemerken is natuurlijk per persoon wisselend. De meeste mensen zijn in twee categoriën in te delen: de eerste groep merkt meteen waaraan gewerkt heeft en vraagt zich af waar hij/zij ooit last van heeft gehad. De tweede groep bemerkt dat de resultaten langzaam naar voren komen en dat het steeds sterker wordt.

De behaalde resultaat is in de meeste gevallen blijvend.

Ervaringen van mijn klanten

Ik hou heel erg van paardrijden, ik ben een echt paardenmeisje. Maar toen ik een keer gevallen was, durfde ik niet meer goed op mijn paard te rijden. Ik keek constant naar signalen van onrust bij mijn paard. Mijn paard voelde mijn onrust en zo heb je een vicieuze cirkel. Ik ben 2 keer bij Saskia geweest. Na de eerste sessie voelde ik al zoveel verschil. Nu rijd ik weer, niets meer aan de hand.

Maartje, 25 jaar

Elke lente en zomer had ik last van hooikoorts. De ene keer meer dan de andere maar een loopneus en dikke ogen waren in iedergeval geen uitzondering. Ik ben bij Saskia geweest om hiermee aan de slag te gaan. Ze heeft wat interessante inzichten gegeven en ook mij geholpen om over mijn hooikoorts heen te komen. De zelfhypnose die ze mij daarbij leerde, helpt mij nog steeds.

Elina

Laat de overtollige kilo's achter je en ga je leven leiden zoals ji het wilt.

Je mag altijd vrijblijvend mailen of bellen voor meer informatie.